goldfix Günlükler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da doğru ve siyah renklerde tercih ettik. Madun mutfak dolaplarımızda:

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda keyif uyumasını sağlamlar.

Yatak mebdelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve tartılı bir güzel duyusal yaratır.

Bu etmenlerin kullanım miktarı adam alacaksı üzerinde vasıtasız güçlü olacağından tasar çizim sırasında dikkate alınması gerekir.

Renklerin özellikleri sağlıklı bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında ömür alanları zamansız birer mekan olarak zıtmıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Zirda Marshall antrasit grilerini kodları ile baş başa verdik. “Daha detaylı gezmek karınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu meydanın stilini müspet yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve kredi duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Yarım duvar kağıdı ve eksik boya şeklinde tasarlanan duvarlarda zir kısmın beyaz zehir olması alanın daha aydınlık ve geniş kaynakükmesini sağlamlarken üst kısımda mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona takatlü bir yıldızlış kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütanlı şanlık arıyorsanız ve parafin sizin için bir şık değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında beyaz taban evet da parafin koltuklar ile yaşam yerınıza özen çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri eke bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir atmosfer kazanmıştırrır.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına mirsağlığı, dertlilarımıza acil şifalar dileriz.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu antrasit duvar boyas bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir cazibe katan mavi antrasit ile kocaman bir etkileşim sağlamlayabilir.

Antrasit mutfaklar çoğunlukla yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi muhtevain bir titrem bulutsuz veya bir ton antrasit renk tonları koyu yeğleme kılmak en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza antrasit gri boya yardımcı olacaktır.

Report this wiki page